ANKARA / SİNCAN - BAŞKENT OSB MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Ekm

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. İsmet YILMAZ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ´nün de açılışına katıldığı 3. Mesleki Teknik Eğitim Zirvesine Katıldık.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni,   18.09.2017 tarihinde saat 10.30’da okulumuzun çok amaçlı salonunda ; Başkent OSB Eğitim yöneticisi,  Okul yönetimi,  öğretmen,  veli ve öğrenci katılımıyla  gerçekleştirilmiştir.

2016-2017 Öğretim yılı sona erdi

Haz

Sincanda faaliyette bulunan 27 ortakuldan 540 8. sınıf öğrencisi Başkent Organize Sanayi Bölgesi ve Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezi´ne kariyer günleri kapsamında gezi düzenledi.

Haz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Elife ÜNAL Okulumzda incelemelerde bulundu

Şbt

Başkent OSB bünyesinde yapılan “Hacettepe Üniversitesi Başkent OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu”, “Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezi” ve “Başkent OSB Tasarım Destek Faaliyetleri Eğitim, 3D Modelleme ve Uygulama Merkezi”, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla açıldı.

Şbt

Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitim Başladı (26.09.2016)

Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezinde eğitime başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şadi TÜRK´ün ilk zili çalmasıylla başlandı. Bu amaçla yapılan törene Bölge katılımcısı firmalar, veliler, öğrenciler, Bölge çalışanları ve Başkent OSB Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Şbt

Başkent OSB Mesleki Eğitim Merkezi’nin gelecek günlerde çalacak ilk ders zili için tüm hazırlıklar tamamlandı. Açılan bölümlerde yaklaşık 50 öğrenci eğitim- öğretime başlayacak. Kadrolarına  MEB tarafından atanan ve görevlerine başlayan öğretmenler de, Başkent OSB Yönetimi de eğitim- öğretim yılının heyecanıyla görevleri başında gün sayıyorlar.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Merkezimizi ziyaret etti